Studentfäst @ Bärgsäng

Ikväll blir äntligen studentfesten som finansieras av revypengarna av. Och jag är inte ett dugg party sugen. Det suger ju. Eftersom jag är the key keeper så måste jag åka dit tidigt så runt sex tar jag med mig the man-kini boy Simon Källvik och åker till Bergsäng. Innan det måste jag städa, duscha, äta och bestämma mig för vad jag ska dricka. Vin är iallfall helt uteslutet nu när jag varit ute i stora världen och handlat billig alkohol. Det får nog bli svart vinbärsvodka och några kaffedrinkar innan vi rullar iväg.


Balaton

Efter Budapest bar det av till Balaton María Fürde (?) i fyra dagar som är beläget vid Balaton(sjön). Det var en typsik turistort: massa turister, klamydia-poler, intensiv värme men det var fint ändå. Sjö-temperaturen var obetydligt svalare än lufttemperaturen: den låg runt 30 grader ungefär. Jag längtade efter en kall svensk sjö att svalka mig i. Haha.

Hotelle var skitskabbigt, det var inte ens städat tills vi kom, lakanena var fläckiga och inomhus temperaturen var näsan varmare än utomhustemperaturen och det fanns ingen AC. Men trots detta så hade jag skit kul nästan hela tiden.

En kväll var jag och Li och Kevin, två stycka från media-ettan, ute och åt pizza. För en pizza och ett vinglas betalade jag ca 35 kr. Det är skrattretande, vinglaset kostade 4 kr i svenska. Senare drack jag piña colada (äntligen!), ett glas kostade 40 kr. Det är sjukt om jag jämför med här i Sverige. I Hagfors kan man inte ens få en piña colada...

(Jag skulle ladda upp andra bilder är "landskapsbilder" om jag visste att det var okej för de på bilderna)Budapest

Förre veckan, på måndag närmare bestämt begav jag mig av till Ungern tillsammans med Klarälvsblåset och min gamla media-lärare och media-ettorna efter att jag fått reda på att det fanns en plats öppen.
Resan var i helhet mycket bra. Resan hem var jobbigt lång med annars var det okej. Jag träffade och umgicks med trevligt och roliga människor och jag fick se många sidor av Ungern.
De två första dagarna var vi i Budapest som är en mycket vacker och intressant stad. Jag vill, eller nej förresten, jag måste resa tillbaka dit igen för att se allt jag inte hann se!

 

 


Arvikafestivalen 2010

Arvika 2010 var fint. Jag hade sjukt roligt och det var sjukt bra band. Jag saknar det redan. Ett år är för länge.

'I väntans tider
Jag, Algot och Christian var de första ur Camp Hårig flint som anlände till festivalen. Simon
Simon hade köpt en mankini...
camp hårig flint
... som han med glädje använde.
mat
Hårda tider kräven hårda lösningar: Fattiga människor dissar den goda festivalmaten för spritköks-mat.
full som en kastrullP3-summer session
Hästpojken på p3 summer session. Tråkigt nog tycker jag inte att han var så bra så jag såg aldrig den riktiga spelningen. Den andra skivan tilltalar min inte alls.
timo
Efter Hästpojken var jag och Malin en stund på Makthaverskan. De var bra. Efter en stund mötte vi upp Simon och Jennifer på Timo Räisänen. Det regnade och han spelade för mycket från den nya skivan som jag inte gillar så det kändes ovärt. Jag såg inte mycket av denna spelningen.
Kent publ.kent <3
Vi var på Kent. Vi stod inte så jättelängt fram, fast längre än på den här bilden. Det var första gången jag inte såg Kent med Hanna så jag saknade henne. Spelningen var bra, såklart, men inte jättebra. De spelade alldeles för många nya låtar, jag hade typ hört alla live förut utom låtarna från  En plats i solen. Fast det var fint att de spelade Utan dina andetag och M. M var riktigt fin.

rosamarkus
Markus Krunegård var förbaksat jävla bra! Jag älskade låtvalen, det var bara en jag inte gillade men jag kan inte komma ihåg vilken. Han spelade Ibland gör man rätt, ibland gör man fel, min favorit låt. Den är bäst live. Jag älskade också att han spelade Ge mig ingen vit skit ge mig afrobeat.

suss
Suss som vi träffade på Arvika. Hon bodde med oss. (:
dansa
Rosa fick dansa med Rockbjörnen. På kvällen var the girls i campet på Maskinen. Tog inga bilder, det var omöjligt. Det var svettigt, varmt och jävligt roligt.
emmatröttblöttasdfghbajs
Jag saknar Arvika.

 


The day befor Tomorrow.

Imorn bär det av till Arvika! Jag är pirrig som attan och full av förväntand. Camp hårigflint i mitt hjärta.

Idag har jag och Malin shoppat inför festivalen och är som vanligt optimistiska till att vi inte ska köpa egen mat. Mitt mål är att jag ska äta egen lagad mat fram tills på torsdag, wish me luck! Efter handlandet tog värmen över och vi åkte till Beckelvika och badade med min vovve. Pepsi älskar verkligen att bada, hon är som ongera, vägrar promt att gå upp.

Under kvällen har jag packar (jag älskar att packa) och all min packning, till och med alkoholen, ryms i min super bra väska som jag införskaffade på en loppis tidigare i sommar för endast 50 kr! Det enda jag behöver bära är stolen och tältet. Oh yeah! Rosa kom också hit ikväll och jag gjorde henne fin i håret inför det kommande veckan. Intensivt oragen-rött blev det, supersnuggt!

Nu ska jag städa färdigt mitt rum så att mina päron inte ska behöva dö av skam när gubben som ska sätta in mitt handfat kommer. Haha, varje gång jag åkter bort säger de att jag ska få ett handfat till toaletten, och v arje gång jag kommit hem så har det inte funnits något handfat. Säger de kanske bara så för att jag ska städa? Vem vet. Nu får ha det så bra mina icke existerande läsare för det kommer jag ha!

Au revoir

Malin och Pepsi i Beckelvika.


Sommaren 2010 so far

Jag, Algot, Malin och Jennifer åkte till Åskagen där vi träffade Christoffer
och Hanna. Vi fiskade -jag fick många napp- och fikade.

Christoffers hund mördade en fågelunge. Sen hittade vi ett fågelbo på
marken med tre fågelungar varav en såg ut som en gammak gubbe.

Jag, Rosa och Malin var på roadtrip uppe i skogarna kring Ullen. Vi åkte
vilse och fann ett ödelagt hus och fortsatte sedan vara vilsna. Bensinnålen
var oroväckande långt ner så vi rullade i nedförsbackarna och kom slutligen
fram i Sunnemo.


Jag ordnade med grillkalas hemma hos mig. Alla nära och kära var där
och efter maten spelade vi fotboll/rugby.

Vi var vid sättraskolan och spelade basket och kubb. Mitt lag förlorade
båda gångerna.


Jag, Rosa, Malin och Jennifer åkte till Sunne och kollade på Hanna
när hon tävlade i monte. Hon var jätteduktig och kom tre.
häst

Karl Kapten.

mitt hjärta

RSS 2.0