life is bad in itself

Tänkte att jag för en gång skulle skulle skriva ett ordentligt blogg-inlägg. Som alla redan vet så är Hanna "Pingvinän" Göransson i London nu, och det kan inte beskrivas på något bättre sätt än WONDERFUL. Vi bor i samma rum och det känns jävligt gött at få bo med någon som inte är über-petand, utan någon som är lite mer som mig; har helt enkelt insett att genier behöver inte ha ett välordnat yttre, de kompenserar det med ett välordnat inre.

Måndagen började fint med att vi låste in nycklarna i sovrummet. Jag fick den brillianta idén att låna pengar av en av tjejerna som bor här men insåg ganska snart att vi inte hade några skor, så det fick vi också lov att låna. (Mina stackars fötter säger jag bara). Som grädde på moset var det världens kö till biljettluckan, för vi var så klart tvungen att betala för tuben också eftersom allt utom det vi hade på oss var inne i rummet. Men allt löste sig fint, Hanna kom till skolan i tid och jag med.

Denna vecka har jag börjat i en ny klass (igen). Förra veckan var det kursstart för Cambridge-exam-course och det sög så jävla hårt. Den var som att vara tillbaka på alla olidliga engelska-lektioner i Sverige, och för att späda på den känslan var sex av tio i klassen svenskan. Nej fy fan tyckte jag och bytte tillbaka till en vanlig engelsk-kurs och eftersom jag är en sådan duktig student har jag till och med flyttat upp en nivå från upper-intermediate till advanced. Tror ni att det gav mig en självförtroende-kick eller? Yes it did...

Jag funderar på vad jag ska ta mig till med mitt framtida liv. Jag tror nämligen att jag pluggade skiten ur mig under gymnasiet så det finns förmodligen inget krut kvar till framtida studier. Att flytta till Nya Zeeland och valla får skulle inte vara helt dumt. Jag är iallfall inte motiverad för universitet till våren och jag vill inte jobba med de jobb jag kan få för det är för tråkigt, åtminstonde i Sverige. Jag tror att jag kanske ska försöka hitta någon 15 hp kurs eller två 7,5 hp kurser och åka utomlands igen i mars till juni-juli någon gång. Jag vill läsa spanska eller jobba som volontär på ett EVS-program som betalar allt åt dig: mat, boende, resor och fickpengar! Och det de fleska jobbar med är samhällsvetenskapliga-frågor eller ekologiska-frågor förknippat med fred. Det är som gjort för mig!

what am i gonna be when i grow up?

Jag sitter och läser igenom universitets-kurser med start i januari och det känns bara jävligt deprimerande. Jag är inte alls peppad på att läsa till våren, jag vill inte ens tillbaka till Sverige. Jag vill inte bo i kalla, tysta landet lagom.

i need some help

Jag vill klaga, men jag orkar inte. Jag ska överösa Hanna med mina baklagningar senare. Ni kommer ändå snart få veta. Jag kan säga så hära: Amanda och Leandro är borta, istället har jag fyra svenskar som äter knäckebröd med kalles randiga och äter svenska lantchips. Jag saknar mina spanska vänner. Jag hoppas Allison kommer hem snart!

Oxford

I torsdags åkte jag och Leandro till Oxford. Tölig vacker stad säger jag bara.

A cab.


Ett universitet. Det var så brutalt vackert! Jag tror att det är på dett auniversitet man har spelat in en hel del scener tilll H. Potter- filmern.

"When are we going to eat?" (Jag)
"One." (Leandro med kraftig spansk accent)
"Wheeeen?"
"One!"
"Wheeeeeeen?"
"ONE!"
"I'm asking you; WHEN"
"Yes, one."
"W-H-E-N?"
"O-N-E."
"Oh..."

Matsalen på universitet. Här äter elevern varje dag. Jämt lit finer än Älvstrandens.


Vi klättrade upp i ett uråldrigt torn som var så smalt att det var omöjligt att mötas. Högt och trångt. Huga!


explotions

Insåg idag att jag övergett mig själv. Iallfall bitar av mig själv, de enda bitarna som jag faktiskt är stolt över. Jag ska ta dem tillbaka. Inte undra på att världen är en sådan dålig plats..

i wish i was special

I don't care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul

I want you to notice
When I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special

But I'm a creep
I'm a weirdo

Utkast: Sept. 22, 2010

Mitt paradis raserades i måndags.

Winters bone's


Igår gjorde jag och Amanda i ordning picknick och mötte upp Allison i en trädgård någon stans i London och picknickade. Efteråt gick vi på bio, Winters bone's. Den var bra men vi skulle ha sett inception egentligen men vi hade tagit fel på datum. Men det var mysigt och trevligt ändå.


The Weekend

Fredags:


Klassen var på en fotoutställning och sen tog vi en fika.
FV: Poppy, min lärare, Sultan och Daniela.


Efteråt träffade jag Leandro. Vi promenerade runt i Soho under tiden vi väntade på Amanda.


Vi gick till en café och fikade. Jag drack en caffe-moccha (kaffe med kako). Mums!


På kvällen söp vi oss fulla, gick till en pub där en kvinna hatade mig för att jag var svensk och en man älsakde mig för mina skor.

Lördag:


Vi gjorde bakis-pizza och slappade hela dagen.

Söndag:


Jag, Amanda och Allison gick på blommarknad, loppmarknad och till the City.


De var coola.


Och jag stötte på Hanna Olsson.

The Weekend


Tisdag


Jag var ute med Amanda och Pavul. VI skulle köpa lunch och hamnade i the White City där vi gick i typ hundra år för att hitta ett ställe att köpa lunch på.


The SciencmuseumVi träffade T-Rex.Sommarens sista smak


Jag hittade en bild i kamera-minnet från i sommras.
Jag saknar er alla jättemycket <3

(Fast här är det fortfarande sommar.)

 


There is a place I call sorrow

Jag insåg idag att jag har kastat bort så mycket dyrbar tid här; andra veckan var jag hemma hela tiden och mådde kasst för att Bonnie dog, förra veckan sov jag nästan hela tiden för jag hade brutal huvudvärd och var skittrött, under helgen blev jag rå-förkyld så igår var jag hemma och var halvdöd. Idag skulle jag ha gått på museum men jag kände mig så ful så jag åkte hem och tänkte göra joga istället men det skar för jag vrickade foten i tunnelbanan och min roomie var halvdöd i mitt rum på grund av en förkylning. Imorgon ska jag iallfall göra något med Amanda, ute på stan.

Idag har jag varit till den svenska ambassaden och röstat. Jag fick för mig att valet var nästa helg så jag har inte orka bry mig  om att rösta förrens nu. Jag skulle ha röstat igår men jag glömde bort det, och så var ambassaden stängd och idag tänkte jag först att jag inte orkade men jag bestämde mig för att kolla öppentiderna, och tur var det för idag var sista dagen man kunde rösta. Jag var läskigt nära att bli en soffliggare. Scary!


Söndag

Amanda och Lenardo och jag gick till Camden Market.Sen gick vi till Convent Garden där det varje söndag är någon form av uppträdande. Spana in mannen på pålen, han använde inte ens säkerhetslina!


Life is lika a bubble in time.


LSI


LSI byggnaden. - Ja den är så smal.

HAHA! ;DLördag

Vi skulle ha gått på Thames-festivalen men det blev inte så av diverse orsaker (jag var dock inte orsaken!) så vi gick ut på en pub/club istället. Men det var kul det med.


Yasmine

Funda and Coco


Funda, Carlos and Yasmine.


Leandro and Piña Colada!


Fredag

Fredag


Äntligen köpte jag mig en jacka. Den inhandlades på Primark. Billigt (!) och bra, men inte en fredags eftermiddag med alla turister. Förresten, jag älskar min jacka.

På fredag kväll skulle jag ha varit ut med Yasmine och några av hennes kompisar, jag satt och väntade på henne  när hon var iväg och köpte sprit. När hon kom hem 2h senare (!!!) så hade hon träffat nån turk så hon dissade mig (och henne polers) och drog till Brighton. Jahap..
Jag åkte ut och köpte mig en jacks istället och hittade världens underbarast kjol och när jag skulle betala funkade det inte, jag hade inte nog med pengar! Så världens finaste kjol fick inte följa med mig hem! För att sammanfatta det hela: jag trodde att jag hade 1 000 kr på konto med hand typ 300 kr så det var tur att Yasmine dissade mig. Haha!
Senare på kvällen kom Carlos och Leandro hem så jag följde med dem till en pub här omkring, men skulle inte drick eftersom jag var nyfattig, men blev bjuden på varsit glas vin av dem. Det var bara att tacka och ta emot (eller hälla ut det, men det hade varit slöseri på Jesuurin).Lalalalalalalalalalalaaaaaaa

HEJ ALLAHOPA!
Dålig uppdatering här, jag vet. Förlåt alla min sex läsare, förlåt. Jag lever iallfall och har det bra. Igår var jag till Camden Market, det var en fantastisk marknad (!), bowlade med skolan och sen kollade jag på Green Street (I'm forever blowing bubbles) med Carlos och Lejandro. Nu är jag hemma, och skulle åkt till plattform 9 3/4 men insåg att jag väntar tills Hanna kommer, så att någon kan ta kort på mig när jag springer med vagnen ; ) Men jag ska nog ut senare och köpa mig en bok eller nåt. Imorgon blir det nog ett museum för mig.
HEJ DÅ ALLAHOP!

I want a perfect bodie, I want a perfect soul.


Jag hade dörren till mitt rum öppen i lördags. Tiita vem som kom in! Jag lovar att jag skickade ut henne på en gång...


Hon vet var jag bor. Hon har börjar komma över varje gång jag går ut eller öppnar dörren. Det går inte att hindra henne, om hon inte kan gå igenom staketet går hon under det! Jag älskar den här hunden.


El-ledning i mitt bostadsområde.Kan detta möjligtvis  vara tidernas mest intressant blogg-inlägg? Inte svårt att förstå varför jag inte blev någon Blondinbella..


Hyde park

I söndags hörde Deema, av sig. Jag hade kanska tagi fel på dag, vad vet jag. Vi åkte iallfall ut tull Chealsea-stadion men museet var stängt så vi sa att vi skulle gå på the Camden Market istället. Hon hade m ed sig sin roomie som är lite speciell och hennes svar på det var hon skulle åka till moskén, bara sådär liksom. Hon är jävligt bitterfittig. Men vi insåg att vi inte skulle hinna till Camden Market så vi bestämde oss för att ta en promenad i Hyde Park istället. Det är helt sjukt att det finns ett sånt stort grönområde mitt i centrala London. Det kändes jävligt overkligen. Jag hade velat se parken under sommaren när den blommar, den är säkert skitvacker då.


Deema


It's my life

1. Fullständigt namn? - Natalie Margareta Broquist
2. Exakt ålder? - 19 år.
3. Vart bor du? - London för tillfället.
4. Bor tillsammans med? - Kiara, Fonda, Esra, Marth, Ijhan, två franskor, Carlos, Yasmine.
5. Husdjur? - I Sverige; en hund, i London; en grannhund.
6. Färg på ditt hus? - Öööööö....
7. När är du född? - 910629
8. Klass? - Upper intermediate E3
9. Vilket år tar/tog du studenten? - 2010
10. Något jobb? - Nix.
11. När ska du sova ikväll? - Vid tio typ.
13. Duschat idag? - Yes, I'm a very fresh girl.
14. Kramat någon idag? - Nej.
15. Pussat någon idag? - Kindpussats med min italenska roomie. (scary)
16. Vad har du ätit idag? - Müsli och en omelette.
17. Dagens klädsel? - Svarta tights och en randig tröja.
18. Dagens smink? - Inget.
19. Dagens sötnos? - Jag?
20. Dagens roligaste? - En korean i min klass.
21. Har du många vänner? - Ja.
22. Hur många har du kysst? - Öööööööh, jag vet inte riktigt.
23. Vem kramade du senast? - Pappa.
24. Hur många har du haft sex med? - en.
25. Hur många har varit otrogna med dig? - Ingen förhoppningsvis.
27. Har du pojk-/flickvän? - YES! :D
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Mama.
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Algot, att han inte får internet förrens han skickat in papper.

FAVORIT:
31. Film? - Svårt att välja.
32. Låt? - Jag vet inte.
33. Mat? - JJust nu, pitabröd med hummus och en massa grönsaker.
34. Dryck? - Äpple juice.
37. Stad? London.
38. Land? Sverige.
39. Ämne i skolan? - Jag är pluggis, jag gillar allt ;)
40. År? - 2006 var fint.

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - Algot.
42. Personen du kysste? - Algot.
43. Gången du spydde? - Kommer inte ihåg. Arvika kanske.
44. Gången du grät? - Idag.
45. Pizzan du åt? - Avskeds pizza med Jennifer, Rosa och Hanna.
46. Gången du var i Göteborg? - I augusti på Liseberg.
47. Gången du var i Stockholm? - I februari på Kent.
48. Gången du var full? - Igår kväll.
49. Gången du var hög? - Aldrig varit hög.
50. Personen som såg dig gråta? - Algot.

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - Svart.
52. Hund eller katt? - Hund.
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Det beror på, just nu fiesta.
54. Tv-spel eller datorspel? - Tv-spel.
55. Singel eller upptagen? - Upptagen.
57. Lunarstorm, Helgon eller Playahead? - Facebook?
58. Ragga eller bli uppraggad? - Bli uppraggad.
59. Big Brother eller Paradise Hotel? - Big Brother.
60. Svart hår eller blont? - Svart.
61. Blåa ögon eller bruna? - Båda är vackert men eftersom Algot och mina vänner är de finaste och alla är blåögda så är blåa vackrast!
62. Choklad eller lakrits? - CHOKLAD!
63. Göteborg eller Stockholm? - Stockholm blev aldrig min stad. GÖTEBORG FFS.
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger.
65. CocaCola eller Fanta? - Inget av delarna.
66. Pizza eller kebab? - Pizza.
67. Randigt eller prickigt? - Både och!
68. Älska eller älskas? - Både och.
69. Leva eller dö? - Leva.

ANTAL:
70. Personer du älskar? - Många.
71. Personer du hatar? - Inte lika många.
72. Personer som sagt jag älskar dig? - Jag vet inte, typ 5 eller 6 st kanske.
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - Vet inte. Typ två kanske.
74. Glassar du ätit på en dag? - V i l l i n t e t ä n k a p å d e t.
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Arvikafestivalen.
76. Gånger du haft minnesluckor? - Alldeles för många.
77. Piercingar har du? - åtta i öronen, en i näsvingen och en i septum.
78. Personer du saknar just nu? - typ 10 eller nåt.
79. Gånger ditt hjärta brustit? - Rätt många gånger.

VEM:
80. Vill du kyssa nu? - Algot.
81. Ska du träffa imorgon? - Eftersom min t-bane linje troligtvis strejkar så blir det mina hus-vänner.
82. Sjöng du senast för? -  Carlos igår.
83. Hade du senast en msn-konversation med? - Malin.
84. Spelade du tv-spel med senast? - Algot.
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - Algot.
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? -
87. Förtjänar att dö? - 
89. Vill du sova bredvid inatt? - Min enorma röv.

VAD:
90. Gör dig glad? - att vara i London, vänner, Algot et etc etc.
91. Gör dig ledsen? - att känna mig ensam, att min hund är död, etc etc etc.
92. Vad vill du helst göra nu? - Pippa? Eller sova.
93. Önskar du att du slapp göra? - Gå upp till morgonen för att ta reda på om t-banen är öppen.
94. Vill du ha nu? - ALGOT!
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Nya glasögon.
96. Längtar du till? - till Hanna, Malin, Rosa, Algot, mamma och Anna kommer.
97. Tycker/tyckte du om dina betyg? - min enda stolhet.
98. Ångrar du i ditt liv? - en del.
99. Är det bästa som har hänt dig? - Bonnie, Pepsie, Algot, vännerna, London.

Miljoner ögon stirrar på mig, ingen ser.

Imorse när jag vaknade satt min lilla terapi-hund utanför mitt fönster/min dörr (det är en glasdörr, jag bor på nedre våningen) så jag var ju bara tvungen att gå ut och leka med henne! (Är hon inte söt?) Men tyvärr uppstod ett problem idag: när jag inte ville/kunde leka med den mer började den skälla, och den gav sig aldrig. Så tillslut fick jag gå och skicka tillbaka den genom staketet och mura igen hålet. Detta gjorde ont i hjärtat. (Stort hål, huvud, bröst). Men jag tror inte att resten av mitt hus skulle uppskatta detta och jag vill inte riksera att bli utslängd eller bli av med depositionen på £150. Men jag tror att jag ska göra så att jag tar bort murningen när jag har tid men den och murar igen när jag går in. På så vis blir alla nöjda och glada. Och jag vet att detta kan komma och betraktas som någon form av bearbetningen men hunden är så fruktansvärt lik Bonnie! Om jag vore spirituell skulle jag inte tvivla en sekund på att det är Bonnie som kommer och besöker mig. Ni ska få se när ni kommer och hälsar på om hunden fortfarande kan ta sig igenom hålet då (det är en valp).

Min gårdag då: jag var bakfull i stort sett hela dagen. Jag skulle träffa Deema, samma tjej som jag skulle träffat tidigare under veckan som glömde bort mig då, men hon hörde inte av sig, fast det var hon som frågade båda gångerna om vi skulle träffas! Jag förstår inte vad felet är, om det är jag som är frånstötande eller hon som är virrig, alternativt elak. Men iallfall så frågade Yasmine som jag med på ferre i fredags om jag ville med ut i går kväll och det var meningen att jag skulle det först men de skar.

Jag fick för mig att jag skulle åka till Hyde park och ta en promenad och fotografera men min t-banelinje, Jubileeline, var stängs igår så jag fick ta en buss, vilket i stort sett är den värsta bussresen i mitt liv. Jag tyckte att taxi-chaffisen som tog mig till boendet sög men denna var miljoners gånger värra. GASA SOM FAN I 30 METER, TVÄRNITA VID KORSNINGEN! Hallå? Vafan liksom, lär dig köra. Bussresan tog drygt en halvtimme till närmaste fungerande t-banestation som i vanliga fall tar 10-15 minuter med t-banan. Iallfall så fick jag en jävligt brutal huvudvärk på bussen, det blixtrade för ögonen och skit så jag åkte hem och la mig. Men det blev inget party för mig igår eftersom huvudvärken inte gav med sig. Istället fick jag en god natts sömn fylld med mardrömmar.

Jag har faktiskt haft mardrömmar hela helgen. Inatt frömde jag bland annat att jag blev ovän med dig Malin, och att du högg av mig foten med en spade. Häromdagen drömde jag att jag skulle klappa grann-valpen men min hand förvandlades till en spindel som började äta på hunden. Fy fan. Nej nu ska jag städa lite här inne för idag får jag en ny roomie, en italensk tjej och för typ en halvtimme sen kom en spansk kille. Italenskan ska bara stanna i tre veckor så hon åker hem samma helg som du kommer Hanna. Hinthint! Tänk på att vi har en valp! ;-)

 


Jagälskardig

Grannhunden var över här nyss så jag lekte med den i typ en timme. Det känns bra, det är typ som terapi, det är inte lika jobbigt att tänka på Bonnie då. Det är faktiskt rätt kusligt vad lik valpen är Bonnie: samma oregelbunda med konstanta svansviftning, närmast besatt av att leka med äpplen, samma planlösa kring-springaden och konstant flåsande. Jag saknar min underbara hund. Detta är förmodligen mitt livs största förlust. Det är så förbannat jävla orättvist att världens underbaraste, gladaste, finaste hund ska behöva dö endast fyra år gammal. Fy fan vad orättvist det är. Jag har världens sämsta samvete för att jag inte spenderade mer tid med henne innan jag åkte. för att jag inte sa hej då på ett bättre sätt. Jag måste vara världens sämsta matte och nu är hon död. Men jag ska köpa en liten ask med ett äpple på och förvara askan i. Hon älskade äpplen. Finare hund kommer det aldrig att finnas.


Friday I'm in love

En del från veckans klass. Vi var ute och åt frukost på gramtiklektionen igår.

Kihr från Ryssland, Vikoria från Ryssland (men folk tror att hon är jag för att hon ser "svensk ut"), Zussana från Slovakien, Poppy som är lärare, Eesmet från Turkiet, en från Turkiet som jag inte vet namnet på, Gabriella från Italien, Daniela från Chile och Gabriel från Brasilien. Två turkar och en brasilerna döl inte upp.

Igår kväll följde jag med Yasmine som jag bor med ut på ferre. Först gick vi till hennes kompis Cicilia från Mexiko, tillsammans med Sebastian och Camila från Colombia på lite pre-party. Sen gick vi till nån pub som jag inte minns namnet på. I det stora hela hade jag kul men halv tolv var jag tvungen åka hem med Yasmine för hon blev så full att hon började bråka med ägaren och blev utkastad. Det var lite lett kanske.

Sebastian, Yasmine, Camila och Cecilia.

Tack för allt min älskade klump-hund


<3


älskade klump-hund

Du får inte dö min underbara älskade lilla kllump-hund. Jag älskar dig alldeles för mycket!


"Hundar har gett sitt absoluta allt. Vi är centrum för deras universum. Vi är i fokus för deras kärlek, trohet och tillit. De tjänar oss i utbyte mot  smulor. Det är utan tvekan det bästa avtal människan någonsin gjort"


RSS 2.0